понеделник, 21 март 2011 г.

Новости

    Бавя се с публикуването на новите ми работи, въпреки, че изобилстват такива, защото времето е гадно, мрачно, дори мъгливо и нямам настроение за снимки, а за да не пренебрегна съвсем блогчето си, се заех с неговото разкрасяване. Надявам се ви харесва!
    Всеки мой досег с компютъра и всичко, което знам около него е на принципа, че неволята учи. От няколко дни насам се мъча де си направя банер, някакъв бутон или нещо друго по-така и все на някой етап цялата работа пропада. Нещо все не става. Разбирайте, че дори и интернета спря за дъълго време. Днес за пореден път показах инат, възстанових усилията си и направих нещо като банер. Сайта, който използвах излезие читав и спокойно си го сложих където му е мястото. За сега ще е такъв, какъвто го виждате, но в бъдеще ще започна нова борба с компютърните системи и се надявам на по-впечатляващ резултат.
Това е въпросният сайт

 А великото чудо ще видите от дясно. Докато го търсите, може би ще видите и едно ново бутонче "Фейсбук. Харесва ми". Желателно е да го натиснете ; )  сега или когато има нещо, което да харесате   : D

Няма коментари: